Напрежение в ЦСКА 1948, което може да доведе до нова смяна на треньора


Напрежение в ЦСКА 1948, което може да доведе до нова смяна на треньора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1521 0

В съблекалнята на ЦСКА 1948 не е било никак спокойно при нулевото равенство на тима срещу Берое в Стара Загора. "Зелено-белите" отправиха цели 19 удара, а ЦСКА 1948 допусна куп груби грешки, които за тяхна радост не бяха наказани.

Ще има ли нов треньор ЦСКА 1948?

Според "Тема спорт" в съблекалнята на столичани е имало голям скандал, като играчи на "червените" са си крещяли.  Представянето на отбора, домакинстващ в Бистрица не е никак добро в последните мачове, а формата на голмайстора на миналия сезон Ивайло Чочев е много далеч от оптималната.

Това може и да коства мястото на временния наставник Николай Панайотов. Почти сигурно при издънка и в гостуването на Ботев Враца в събота ЦСКА 1948 ще има нов наставник. Той ще е трети от началото на сезона, който бе започнат от Атанас Рибарски, заменен от 28-годишният Панайотов след отпадането от ФКСБ и слабото начало на шампионата. Бронзовият медалист от миналото първенство вече допусна 5 издънки – 3 равенства и 2 загуби за 9 изиграни двубоя. И след нулевото равенство с Берое Панайотов заяви, че не е сигурен какво е неговото бъдеще.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички