След равенството на Берое - ЦСКА 1948: Единият треньор не е сигурен за поста си, а другият е доволен от доминацията


След равенството на Берое - ЦСКА 1948: Единият треньор не е сигурен за поста си, а другият е доволен от доминацията
Снимка: БГНЕС

2015 0

Временният старши треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че не е доволен от представянето на своя тим, който завърши 0:0 при гостуването на Берое в 11-ия кръг на Първа лига. 28-годишният бивш полузащитник заяви, че не знае дали ще го оставят на поста.

"Със сигурност те имаха повече положения, но и ние имахме нашите шансове. Не се получи това, което искахме. А то беше да сме агресивни от първата минута, да стоим в тяхното поле. Очаквах и друга реакция при загубена топка. Единственото, което не разбирам, е как при загуба на топка не се реагира и се оставят такива празни пространства – това е недопустимо. И не можем да говорим за подценяване, когато нямаме резултати. Искахме да бъдем агресивни, да играем добър футбол. И имахме някои чисти ситуации, но не успяхме да ги реализираме", заяви Николай Панайотов.

Попитан дали е имало прехвърчане на искри между негови футболисти на терена, той отговори: "Когато се изнерви играта, винаги можем да ги има. Важното е съблекалнята да е спокойна. Моето бъдеще? Нямам яснота. Аз си работя докато имат нужда от мене. Просто трябва да победим Ботев Враца в следващия мач, това е".

Наставникът на Берое - доволен от доминацията


Новият старши треньор на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от двубоя, най-вече заради доминацията.

"Поздравявам моите играчи, направихме много добър мач. Жалко, че не вкарахме някой гол от всичките положения, които имахме. Много съм доволен, защото играхме срещу един много добър отбор. Поздравявам моите играчи, защото създаваха положения от всякъде. Много добре се представиха. Мисля, че нашите фенове трябва да са доволни, защото отборът се раздаде на 100 процента заради тях", започна Ачиари.

Той беше попитан дали е било случайно, че днес се появиха двама българи в стартовия състав – Божидар Пенчев и Стефан Гаврилов, за разлика от визитата във Враца през уикенда, когато нямаше нито един. "Предния мач също направихме добри неща, имахме обаче някои проблеми. Но сега ще имаме три мача за една седмица и ще има нови промени в стартовия състав. Но това е нашият път  - да сме печеливш отбор, да сме с печеливш манталитет. А също така да се забавляваме на терена и да играем нашата игра", допълни той след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички