Треньор се завръща в Хебър, за да помага на Владимир Манчев


Треньор се завръща в Хебър, за да помага на Владимир Манчев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1119 0

Хебър обяви треньор, който ще попълни щаба на новия наставник на тима Владимир Манчев. Става въпрос за Георги Петров, който ще отговаря за кондиционното състояние на отбора. Той се завръща при пазарджиклии, след като напусна през 2020 г.

Ето какво съобщиха "зелените" на клубния си уебсайт:

Работа от днес в нашия тим започва кондиционният специалист Георги Петров. Той вече е работил на тази позиция в Хебър в периода 2018-2020 година като асистент на Николай Митов.

В момента Георги отговаря за кондиционната подготовка на националните отбори по футбол на България – мъже, младежи и жени, но има разрешение от БФС да съвместява двете длъжности. Преди това той работи и в Пирин (Благоевград), а в кариерата си на него са разчитали още и Септември (София), Берое (Стара Загора), Марек (Дупница) и няколко турски тима. Той ще направи официален дебют в щаба на хебърци по време на утрешната визита на пазарджиклии в Кърджали срещу Арда.

Припомняме, че през лятото функциите на кондиционен треньор в Хебър пое италианецът Симоне Зулло, който впоследствие премина на работа в Динамо (Тбилиси).

Ето какво каза Манчев преди подновяването на шампионата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички