Томаш: Липсата на вяра ни лиши да вземем нещо от ЦСКА


Томаш: Липсата на вяра ни лиши да вземем нещо от ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

855 0

Александър Томаш си пожела футболистите на Етър да си вярват повече и да събират повече точки. Томаш призна, че именно липсата на вяра е попречила на „болярите” да вземе нещо от визитата си на ЦСКА, след което се стигна до загубата.

„Мисля, че проблемът беше там, че не повярвахме достатъчно. Не мога да бъда недоволен от старанието. Имахме план, който действаше. ЦСКА взе трите точки заради индивидуалната класа на играчите си. Имат скорост, изобретателни са в атака и там отстъпихме”, коментира Томаш.

„Когато поех Етър, казах, че трябва да променя философията си. Всеки мач играя за точки. Това го права, имахме два-три варианта да променим ситуации днес. Не ми хареса старта на второто полувреме. Отборът седя, както исках през останалата част, но не успяхме да развием опасностите си. Имаме ситуации и да завършим атаката с гол. В момента нямам време да работя върху постепенни атаки. Целта ни е да вземем точки или 3 от всеки един мач”.

„Малко вяра не ни достигна за точка срещу ЦСКА. Не можеш да излезеш тук и да не си вярваш. Етър трябва да вземе трите точки. Как и по какъв начин, ще говорим с момчетата. Всеки един мач, което съм казал, се препокрива. Просто трябва да вярват със сърцето си. Когато не вярваш, няма как да стане”, завърши Александър Томаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички