Красимир Балъков коментира представянето на отбора си след загубата от Етър с 1:3


Красимир Балъков коментира представянето на отбора си след загубата от Етър с 1:3
Снимка: БГНЕС

381 0

Етър победи ЦСКА 1948 с 3:1 след обрат, а треньорът на гостите Красимир Балъков заяви, че го е яд след загубата. Той призна, че много футболни фактори са причината за поражението на "виолетовите".

"Загубихме заради футболни причини. През тези 2-3 дни за подготовка казахме, че това ще е най-тежкия ни мач. Не се получи. Още в първите 2-3 минути, който е бил във футбола и знае. Имаше ситуация. За късмет, с инвидиуална класа излязохме от тази ситуация. Може би тези 120 минути, които изиграхме в Пловдив, на някои от играчите от повлия. Играта ни беше на фаза. Нашите момчета не можаха да се ориентират. И Етър ни вкара втори и трети гол. Може да се каже, че това е и грешка на младостта", заяви Балъков.

"Не мога да кажа, че играчите ни не са желали победата. Достатъчно е като има 2-3, които не са в играта, така както ни е иска", добави той. "Имаме някакъв проблем като гост. Трябва да го анализираме и коригираме. Всеки мач е по-различен от тези през първия сезон. На всеки са важни топките. Трябва да бъдем агресивни. Когато един път това липсва, силите се изравняват, даже и късметът отива на страната на противника", призна Красимир Балъков.

"Не искаме да падаме. Не е ок, когато губиш, за това загубите трябва да те подобряват. Трябва по най-добрия начин да се анализират нещата. Всеки един състезател, който може да ни помогне, липсва. Опитът на Галин е много важен. Той може да ни помогне. Разбира се, че ни е яд днес. Този резултат не ни дава никакво предимство", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама