Току загубил от Левски: Може ли Генчев да поеме "сините" и говорил ли е със Сираков?


Току загубил от Левски: Може ли Генчев да поеме "сините" и говорил ли е със Сираков?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2695 0

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев говори след поражението с 0:1 от Левски. Младият наставник на столичните "железничари" изрази недоволството си от видяното през първата част от страна на възпитаниците му.

Той обаче отчете и представянето на неговия тим през второто полувреме, а не на последно място - сподели дали наистина е бил търсен от "Герена", за да наследи спрягания за напускащ - Станимир Стоилов, начело на Левски.

Мнението на Генчев

"Причината за загубата се крие в играта ни от първото полувреме - бяхме доста плахи, бързо губихме топката, Левски владееше топката почти през цялото време, играеше се на една врата. През второто полувреме опитахме, колкото ни позволят силите, но не успяхме да реализираме.

Трудно е срещу Левски, когато поведе. Мисля, че през второто полувреме те нямаха голово положение почти, ако бяхме играли така и през първото, щяхме да си тръгнем с повече.

Нищо не ми хареса от първото полувреме, всичко трябваше да коригираме. Донякъде се получи, доволен съм, че имаше положителна реакция от отбора. В края на полувремето е много трудно да допуснеш гол. Изглеждахме далеч по-добре през второто.

На нас не ни оказа влияние случващото се в Левски, следваме си плана, тренираме усилено, гледаме да си вземем точките във всеки мач.

Нямахме предпочитан съперник за Купата - всички са много добри и показват добра игра. Всеки отбор би бил фаворит срещу нас, но не значи нищо за нас това. Нямаме приоритет - и първенството, и Купата са важни.

Вчера казах, че нито някой от Левски ме е търсил, нито е имало разговори. Нямам идея какво ще се случи там - нито дали Стоилов ще напусне, нито кой ще е нов треньор", категоричен бе Генчев.

Самият мач бе с особен заряд за домакините, които бяха още по-мотивирани заради своя наставник. Както е известно, преди срещата усилено се спекулираше, че ще бъде последен мач за Мъри начело на "сините". По време на сблъсъка също имаше емоции по трибуните, където Сектор Б псуваше "Раев" и опъна послание за Станимир Стоилов и Наско Сираков (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички