Сектор Б псува "Раев", Сектор А ги освирква: Опънаха послание за Мъри и Сираков (СНИМКА)


Сектор Б псува "Раев", Сектор А ги освирква: Опънаха послание за Мъри и Сираков (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5049 0

Сблъсъкът за Левски срещу Локомотив София се очертава като изключително емоционален за привържениците на "сините". Проблемът е, че това е заради случващото се извън терена - в клуба по високите етажи, а не заради чисто футболната игра.

Както е известно, старши треньорът на отбора Станимир Стоилов е признал вече на няколко пъти, че ще напусне след тази среща. Още от началото на мача феновете на стадиона скандираха името на един от най-любимите треньори на "сините" в историята.

Малко след това обаче направиха впечатление друг тип скандирания. Те бяха насочени към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Бе използвана фамилията "Раев" (бел. ред. съпругата на Сираков е Илиана Раева), а към нея и обидно скандиране.

Докато тези викове се чуваха от Сектор Б, по същото време от Сектор А освиркваха тези скандирания. Случилото се продължи известно време, а веднага след това телевизионните камери ни показаха именно Сираков, който гледа на живо мача с Локомотив.

Бе показан и транспарант със следния надпис: "Н.С. - "Пазител" на акции. Мъри Стоилов - пазителят на Левски!". А каква реакция направиха феновете на Левски със знамената си (СНИМКА)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички