Тодор Янчев с обяснение за загубените точки от ЦСКА 1948 срещу Левски


Тодор Янчев с обяснение за загубените точки от ЦСКА 1948 срещу Левски
Снимка: Lap.bg

1426 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, сподели мнението си след ремито с Левски по време на първия плейофен кръг в Първа лига - 2:2.

Специалистът сподели, че не е доволен от първото полувреме, за разлика от втората част, след като възпитаниците му лесно са дали инициативата на съперника. Именно "сините" постигнаха обрат в рамките на 7 минути и домакините се превърнаха в догонващи.

Мнението на Янчев

"Доволен съм само от второто полувреме на нашия отбор. След като поведохме, дадохме много лесно инициативата на Левски. Получихме два наши гола. Реакцията през втората част ми хареса. Създадохме много положения и това е крайният резултат.

Не искам да се оправдавам с умора, знам нашето качество. Бяхме респектирани и дадохме инициативата на Левски, без да сме принудени да го правим. Недоволен съм от крайния резултат. 

Всеки мач излизаме за победа. Събрали са се най-добрите отбори в класирането, така че е нормално да има двубои със сериозни тимове. Няма слаби противници. Готвим се за следващия мач и винаги играем за победа. Имаме 1-2 човека с болежки, ще видим тяхното състояние през седмицата", сподели специалистът на "червените".

Ето какво сподели "Играчът на мача" от ЦСКА 1948 - Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички