Тодор Янчев преди финала с Лудогорец: Можем да напишем история, няма фаворит


Тодор Янчев преди финала с Лудогорец: Можем да напишем история, няма фаворит
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1296 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори след равенството 1:1 с Черно море. Наставникът на тиа призна, че е очаквал успеха в срещата. Освен това той бе запитан и за финала за Купата на България, който предстои в сряда (24.05) срещу Лудогорец.

"Очаквах да си реализираме положенията. Срещнахме един доста отбора, а за Илиан Илиев няма какво да коментирам - много добър треньор. Лично аз очаквах три точки, имахме ситуациите, но това е, днес реализирахме един.

Едни 15 минути през втората част, когато допуснахме и гола, имахме спад, не бих казал, че е цялото полувреме. След смените заиграхме по друг начин, създадохме още ситуации. Не можахме да реагираме при една изсипана топка, това е част от играта.

Със сигурност момчетата бяха концентрирани, от първата минута влязоха добре. Бил съм в тяхното положения, няма как да не мислят за финала, но се видя, че са концентрирани. Шапка им свалям. Няма какво да пазим сили, такъв е цикълът, няма какво да губим, само можем да напишем история. Няма фаворити във финала, това са коренно различни двубои, радвам се, че имаме възможност да участваме на такъв финал" - заяви Янчев след срещата.

Неговият колега Илиан Илиев пък имаше различно мнение за мача Черно море - ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички