Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев си пожела на рождения ден: В сряда да спечелим първа Купа


Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев си пожела на рождения ден: В сряда да спечелим първа Купа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1247 0

"В личен план си пожелавам да съм жив и здрав, а в професионален - в сряда да спечелим първа Купа" - това заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, който в днешния 19 май навършва 47 години.

Припомняме, че на 24 май "червените" се изправят срещу Лудогорец във финала за Купата на България, който ще стартира в 19:00 часа на стадион "Васил Левски" в София. Преди това обаче, те ще гостуват на Черно море (20 май, 17:30 ч.) в двубой от 32-рия кръг на Първа лига. 

"Що се касае както за предстоящия мач, така и за останалите в първенството, нашата нагласа е винаги за победа. Както за нас, така и за нашите опоненти, са много важни мачовете до края на сезона. Имаме наказан човек в лицето на централния нападател Алекс Колев. Стив Фуртадо също не пътува заради болежки. Имаме нашите си футболни проблеми", не скри Янчев преди отпътуването за Варна.

"Спокойствието е най-важно. С колегите ми се стараем да даваме спокойствие и увереност в отбора. Ако ние сме притеснени, това се пренася, затова е много важно нашето държание, нашата нагласа. Искаме да вземем победа, която ще ни даде спокойствие за третото място. Няма какво да пестим. Във футбола всичко става. Най-важният мач е предстоящият".

"Винаги една победа дава самочувствие. Финалите са коренно различни мачове. Нагласата е коренно различна от всички обикновени мачове в първенството. Не могат да се правят съпоставки. На един финал не е нужно и голяма мотивация, защото това е финал", каза още Тодор Янчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Показаха топката, с която ЦСКА 1948 и Лудогорец ще играят на финала за Купата на България (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички