Тим от Първа лига с оферта към освободения Георги Илиев


Тим от Първа лига с оферта към освободения Георги Илиев
Снимка: Оф. сайт на Левски

9616 0

 

Новакът в Първа лига Царско село вероятно ще е първият клуб, който ще отправи официална оферта за скандално освободения от Черно море легендарен халф Георги Илиев. Техничарят, който с изявите си през последния сезон си заслужи и повиквателна за националния отбор, бе почти решен да остане още една година на терена, преди да се посвети на треньорската професия. Но скандалите покрай съмненията около домакинския мач на Черно море с ЦСКА-София са напът сериозно да променят плановете му.
В момента ръководството на "моряците" категорично е изгубило доверието си в любимеца на феновете и Стойне Манолов е готов на драго сърце да го привлече в своя състав. Треньорът Никола Спасов също е бил категоричен, че Жоро Илиев може да помогне на отбора да се утвърди сред най-добрите.

Новакът в Първа лига Царско село се очаква пръв да отправи официална оферта за освободения от Черно море легендарен халф Георги Илиев, твърди "Меридиан Мач". Новината идва на фона на скандалите около домакинския мач на Черно море с ЦСКА, след който последва и скандалното решение Илиев да бъде освободен.

Жоро Илиев се надяваше да остане още една година в тима на варненци, след което да премине към треньорска дейност, но това очевидно няма да се случи. Сега Царско село изглежда като първият отбор, който проявява интерес към полузащитника.

Треньорът на Царско село Никола Спасов е бил категоричен, че Жоро Илиев може да помогне на отбора да се утвърди сред най-добрите, а собственикът на отбора Стойне Манолов е готов да уреди подобна сделка.

Междувременно от УЕФА задължиха Българския футболен съюз да разследва казуса с Черно море (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички