Градев: Бербатов сам предложи да има застъпници за гласуването


Градев: Бербатов сам предложи да има застъпници за гласуването
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

4440 0

Юристът Георги Градев призна, че зала "1" на НДК, където се провежда Конгреса на БФС, е демонстрирала революционно настроение по време на днешното събитие.

Градев, който се върти около щаба на Димитър Бербатов и по всяка вероятност ще е част от Изпълкома на БФС, ако бившият нападател спечели надпреварата с Борислав Михайлов, призна, че Бербо сам е предложил да има застъпници, които да следят гласуването.

Интересната случка е, че Димитър Бербатов сам пое инициативата и предложи да се назначат застъпници от тримата кандидати, които останаха в битката. Камен Костадинов се опита да го осуети и не го предложи на гласуване, при което залата реагира бурно. Стана един от делегатите и го направи като процедурно предложение. Костадинов до последно се правеше, че не разбира, че става дума само за броенето на гласове.

В крайна сметка залата взе единодушно решение да има застъпници. Важно е какво ще се напише в протокола. Ще внимаваме до последно. Нащрек сме. Комисиите бяха бутафорни - никой не разгледа казусите с моята делегатска карта. Успяваме да се обадим, когато можем, като гости в залата. Чак когато стане скандал, едва тогава Камен Костадинов се намесва. Христо Крушарски се опита да умаловажи предложението на Бербатов, но и той замлъкна, тъй като залата започна да го освирква.

Това показва революционно настроение. Аз не бях допуснат като делегат - нямам представа как комисията е разгледала моя казус и какво е решила по него. Гласуването върви и ще приключи максимум до 30 минути. Имаме информация за клубове-фантоми, които са 5 или 6, но нямаме време да се занимаваме с тях. Не разчитаме на тези 5 или 6 гласа. Новата версия, за да не ме допуснат е, че решението на ФК Балкан (Варвара) не е регистрирано в Търговския регистър. А това обстоятелство не подлежи на вписване в Търговския регистър", заяви Градев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички