"Те ще му изядат главата" - Георги Градев посъветва Гонзо какво първо да стори в БФС


"Те ще му изядат главата" - Георги Градев посъветва Гонзо какво първо да стори в БФС
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

13304 0

Бившият кандидат за президент на БФС Георги Градев говори за случващото се във футболната централа след избора на Георги Иванов. Според него БФС е в нарушение, тъй като новият президент, а и Изпълкомът не са вписани.

По-рано днес пък стана ясно, че жалба от аматьорски клуб ще забави още повече вписването им.  "Юристите на Футболния съюз също са катастрофа. По закона за търговския регистър чл. 6 ал. 2 всичките промени, които са гласувани на Общото събрание, трябваше да бъдат вписани в 7-дневен срок. Минаха 3 седмици и няма вписване. Тоест БФС е в нарушение на закона, за което ще бъде санкциониран. Въпросът е, че отново показваш, че начинът на работа е тромав и некомпетентен, заяви Градев в подкаста "Campio Podcast" на Христо Денев

Какво трябва да направи първо Гонзо в БФС?

Георги Градев заяви, че е разочарован от избора на Гонзо за президент на БФС

Още: "Баща ти е на поста, а Гонзо изпълнява": Ники Михайлов отговори дали е така

Той допълни, че не е бил гневен на избора на Гонзо, а по-скоро разочарован, тъй като вече е време експертен тим да се заеме с управлението на българския футбол. Адвокатът по спортно право заяви още какво първо трябва да направи Иванов.

"Георги Иванов трябва незабавно да изрине от системата нагаждачите, слагачите и всякакви такива хора. Те ще му изядат главата. Ако той иска да остане 4 години на власт и иска да е успешен, той трябва да почне първо с кадровите промени. Защото иначе септември месец наближава. 8 септември и феновете са казали: "Няма мач да има!". Ти трябва феновете да ги спечелиш до 8 септември".

Градев допълни, че би сменил шефът на съдиите - Борбалан, веднага. Не бих чакал. Бих сменил цялата Дисциплинарна комисия, цялата Съдийска комисия. Чух някакви мнения, че не можело сега. Как да не може? Как да не може да смениш един некадърник с един професионалист? Защо да не може? Ако Изпълкомът не застане зад Георги Иванов, как може той да направи тези промени? Няма как! Той може да има добри намерения, обаче да бъде спиран от Изпълкома. Както казваше Любо Пенев за един човек: "Вижда ми се леко бавен!". Този ми се вижда леко бавен, леко тромав. Искам повече действия и по-бързичко да стават нещата". А Гонзо скри пристрастията преди Левски - ЦСКА: Нека по-добрият победи.

Още: Нова драма: Съдът не вписа Георги Иванов като президент на БФС, проблем и с Изпълкома

Георги Иванов потвърди: Ще има трима ВАР съдии на Лудогорец - Левски, но и на Левски - ЦСКА

Официално: Обявиха наследника на Емил Костадинов в БФС - Атанас Фурнаджиев

"Не ни пука", "8. клас", "грозни екипи", "наздраве": Пълно недоволство под добра вест от БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички