"Баща ти е на поста, а Гонзо изпълнява": Ники Михайлов отговори дали е така


"Баща ти е на поста, а Гонзо изпълнява": Ники Михайлов отговори дали е така
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

2236 0

Николай Михайлов даде любопитно интервю, в което не бе подминат и конгресът за президент на Българския футболен съюз. Той бе спечелен от Георги Иванов - Гонзо, за когото вратарят на Левски се изказа много ласкаво.

Михайлов отговори на твърденията, че Гонзо е поставено лице на неговия баща Борислав Михайлов и че всъщност той оставал управляващ родния ни футбол.

"Поздрави Георги Иванов за победата на Конгреса за президент на БФС. Какво е мнението ти за него. Някои споменават, че баща ти остава на поста, а Гонзо само ще изпълнява нарежданията, така да кажем" - бе въпросът към Михайлов в "Код спорт".

Николай Михайлов заля с комплименти Гонзо

Ники Михайлов се изказа ласкаво за Гонзо

"Това са някои от нещата, които хората си говорят. Той нямало да си тръгне, нямало да си подаде оставката. Това е едно от тези неща. Аз имах честта да играя и като футболист с Георги Иванов - Гонзо, имах честта и през годините да го познавам и като футболист, имах честта и да го видя и да го опозная, когато баща ми го направи изпълнителен директор на БФС.

Още: Нова драма: Съдът не вписа Георги Иванов като президент на БФС, проблем и с Изпълкома

Гонзо, който го познава, знае, че не е от хората, на които някой може да им дава наставления какво да правят. Той е мъж с главно "м". Хората винаги има какво да коментират. В България всеки говори за зависимости - този е зависим от онзи, онзи е зависим от друг. В България обичаме да коментираме тези неща.

Факт е, че се направи един кристално чист Конгрес - какъвто беше и предишния, и по-предишния, и по-по-предишния. Хората избраха, в случая клубовете. Даже не се стигна до балотаж, защото нали се очакваше безапелационна победа на триото. Това е красноречив резултат" - заяви вратарят на Левски. Освен това Николай Михайлов разказа и за "дебелия" си период в Левски и посочи виновниците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички