Съдийската комисия порица Венци Стефанов, може да сезира Етичната


Съдийската комисия порица Венци Стефанов, може да сезира Етичната
Снимка: БГНЕС

1864 0

Съдийската комисия към БФС осъди остро изказванията на президента на Славия Венцеслав Стефанов след загубата на "белите" от ЦСКА с 0:1 в мач от Първа лига вчера. След двубоя Стефанов отдаде поражението на представянето на рефера Никола Попов и заяви, че той е "един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА, а нищо за Славия".

"Подобен тип изказвания са обидни за честта и достойнството на всеки един човек. Подобни изказвания са неприемливи и уронващи престижа на футболната игра и футболното съдийство. Трудът, който полагат футболните съдии, е достоен за уважение, а не за подигравки и унижения. Категорично заявяваме, че СК на БФС ще има нулева толерантност към подобен тип унизителни изказвания", заявиха днес от СК.

"Тази футболна среща бе проведена при изключително трудни атмосферни условия, в които съдийството по никакъв начин не е повлияло на крайния резултат. Подобно изказване от един дългогодишен футболен деятел и президент на най-стария ФК у нас е недопустимо, още по-малко от член на ИК на БФС. СК на БФС си запазва правото да сезира Комисията по етика и феърплей към БФС", допълват от Съдийската комисия. А ето на какъв терен се проведе дербито. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички