Светослав Петров отсече: Накарахме ЦСКА да бави времето на „Армията“, което говори достатъчно


Светослав Петров отсече: Накарахме ЦСКА да бави времето на „Армията“, което говори достатъчно
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3688 0

Треньорът на Септември София Светослав Петров призна, че е доволен от своя отбор, въпреки че отпадна от турнира за Купата на България след загуба с 1:2 от ЦСКА. Младият специалист обаче не пропусна да подчертае факта, че „червените“ се принудиха да бавят времето в края на турнирната битка, проведена на стадион „Българска армия“.

Доволен съм донякъде, защото толкова чисти положения не сме имали за мачовете с Ботев Враца и Хебър общо. Самият факт, че накарахме ЦСКА да бави времето на "Армията" говори достатъчно. Получиха се доста от нещата, които бяхме запланували. Съжалявам, тъй като имахме ситуации и нямаше да е незаслужено да победим или да вкараме мача в продължения“, коментира Петров.

Не визирам само върху ситуациите в края на двубоя. Имахме такива и през първото полувреме. Имаше ситуация, в която защитник изби от голлинията. Ние започнахме много лошо второто полувреме. Не влязохме достатъчно мотивирани през второто полувреме. Манталитет не се създава от днес за утре. Когато получим гол или два, психологията пада, желанието пада. За мен е много грешно, защото видяхме, че срещу ЦСКА на "Армията" имахме положения. Трябва да се играе максимално концентрирано и да се спазва игровия план“, анализира специалистът.

Целта е да сме готови. Иска ми се всички да се върнат здрави след подготовката. Надявам се, че в подготовката няма да имаме контузени и ще вземем един-двама играчи, за да вдигнем конкуренцията. Целта ни е да се спасим“, сподели Петров относно целите пред тима за пролетта.

А ето какви интересни признания направи Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички