Светльо Петров за мача с ЦСКА: Напрежението е у тях, ние само можем да спечелим


Светльо Петров за мача с ЦСКА: Напрежението е у тях, ние само можем да спечелим
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1166 0

Треньорът на Септември (София) Светослав Петров сподели, че се надява на успех в мача срещу ЦСКА днес, въпреки че е цесекар. Двата тима се срещат в 1/8-финалите на Купата на България днес от 12:00 часа.

"Настроението е приповдигнато. Ще играем мач, от който само можем да спечелим. Със сигурност напрежението е в ЦСКА. Надявам се да направим добър мач и да се поздравим с успех", сподели Петров пред "Блиц".

Той заяви, че политиката на Септември продължава да е да се залага на млади футболисти и че в мачовете срещу големите отбори те имат шанс да покажат, че имат качества да играят в по-голям клуб и дори в чужбина.

"Със сигурност в техния лагер мобилизацията ще е на по-високо ниво, отколкото беше в предишния кръг, но ЦСКА си е ЦСКА. Марката задължава, така че когато играеш срещу тях, би трябвало футболистите им да те затруднят. За мен е по-важно как ние ще играем и как ще им се противопоставим", допълни треньорът на септемврийци.

Петров призна, че изпитва различна тръпка да се изправи срещу клуба, в който са преминали най-добрите му моменти като футболист и помощник-треньор след това.

"Тръпката я има, чувството е по-особено, но това ще бъде най-вероятно до първия съдийски сигнал. Гледам интересите на моя отбор, друго не ме интересува", категоричен бе той. ЦСКА ще излезе срещу Септември без трима свои футболисти. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички