Светослав Петров пое вината за поражението от Локомотив Пловдив и отсече: Надявам се, че ще покажем друго лице


Светослав Петров пое вината за поражението от Локомотив Пловдив и отсече: Надявам се, че ще покажем друго лице
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1266 0

Треньорът Септември София Светослав Петров поздрави колегата си от Локомотив Пловдив Александър  Томаш за успеха над неговия тим. „Черно-белите“ победиха с 2:1 на „Лаута“, а наставникът на столичани пое вината за поражението.

Основната причина за загубата е в мен. Явно, че това, което имахме като план, не се получи. Нося най-голямата отговорност. Основната причина е в мен“, започна коментара си Петров.

„Имаше може би, не знам как да го нарека, не точно напрежение, но нямахме това спокойствие да разиграваме топката. Имахме ситуациите, имахме свободните хора, но малко не ни достигна. Допуснахме лек гол точно, когато не трябваше. Дойде от индивидуална грешка. Този гол натежа. Ако беше станало по-рано 2:1, ставаше друг мача. Да, голът, който отбелязахме беше вследствие на грешката на Хоркаш, но футболът е игра на грешки. Разочарован съм, поздравявам Томаш за победата и гледаме напред“, продължи  той.

Това трябваше да бъде нашата игра от началото на второто полувреме, не след като допуснахме втория гол. В процес на изграждане е нашият отбор. Мачовете си отминават, но се надявам, че в следващия мач ще покажем друго лице“, заяви още Петров.

А ето какво призна треньорът на Локомотив Пловдив след мача.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички