Светльо Петров скромничи след боя над Пирин: Заслугата е само на футболистите


Светльо Петров скромничи след боя над Пирин: Заслугата е само на футболистите
Снимка: LAP.bg

1188 0

Треньорът на Септември София Светослав Петров очаквано бе на седмото небе след гръмката победа с 4:1 като гост на Пирин Благоевград. Той пое тима след напускането на Славко Матич и това бе вторият му мач начело на отбора. При дебюта си Петров стигна до равенство с Левски.

„Заслугата е изцяло само на футболистите, защото с 2 седмици работа не можем кой знае колко да променим нещата. Доволен съм, че втори мач подред всички са изключително отдадени на отбора и мача. Имам доста неща, които искам да ги правим по-добре. Не ми хареса завършека на мача, малко горчив оттенък, защото можехме да играем по-добре. В следващи мачове дано затвърдим тези добри впечатления. Ще работим да не пада нивото“, коментира Светослав Петров след мача.

„И на 6 точки от двата мача нямаше да се разсърдя. Последните отбори в класирането сме близко един до друг, всяка една точка е добре дошла. Много съм доволен, че се влагат момчетата“, продължи той.

Петров сподели и очакванията си за предстоящото гостуване на Лудогорец в следващия кръг.

Малко го приемам като бонус за футболистите. Да се изправим срещу най-добрия отбор в първенството през последните години. Надявам се да се възстановим добре и след това ще мислим за двубоя“, каза наставникът на столичани.

Тежкото поражение пък доведе до нов мощен трус в Пирин Благоевград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички