"Светлина в тунела": Локомотив София си намери солиден спонсор?


"Светлина в тунела": Локомотив София си намери солиден спонсор?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2202 0

Една от "марките" в българския футбол - Локомотив София, е напът да си намери солиден спонсор, съобщава в днешния 15 декември вестник "24 часа"!

Става въпрос за гръцка букмейкърска компания, която съвсем скоро се очаква да се появи на българския пазар, твърди изданието. От близо 6 години насам бизнесменът Иван Василев издържа "железничарите" почти сам и успя да ги върне в Елита на България през сезон 2021/22.

Очевидно Василев се справя добре с тази задача, тъй като Локо София е един от малкото отбори в Първа  лига, който няма натрупани колосални задължения и заплатите се изплащат навреме.

"24 часа" допълва, че евентуална сделка с гръцката компания ще позволи на тима да направи по-сериозна зимна селекция, с която на първо време да успее да се спаси от изпадане. В момента Локомотив е на 12-о място в Първа лига с актив от 18 точки след 18 изиграни мача и голова разлика 17:29!

По-рано днес пък се появиха информации, че ЦСКА ще трябва да извади 6-цифрена сума, за да откупи един от футболистите си от полския Лех Познан (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички