Иван Колев: Малко са отборите, които могат да се противопоставят на Лудогорец


Иван Колев: Малко са отборите, които могат да се противопоставят на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1541 0

Наставникът на Локомотив София Иван Колев говори, че отборът му е играл с голямо достойнство при загубата с 2:4 от Лудогорец.

Колев акцентира, че малко отбори могат да намерят сили да се противопоставят на шампиона на България и коментира факта, че в последните мачове на "железничарите", то тимът винаги играе срещу отбори от Топ 6 на Първа лига.

„Играем срещу един отбор с огромен за България потенциал. За нас много важно е в тези мачове да играем с достойнство. Изграждаме един стил на игра, който трябва да стане характерен за отбора", започна Колев.

"Само така може да се изгради един стабилен и солиден отбор. Малко отбори биха намерили морални сили да се противопоставят на Лудогорец, след като губят. В последните мачове играем срещу първите шест отбора от миналата година. Берое, Локомотив Пловдив, ЦСКА, Лудогорец и Ботев, които сега са в челото“, завърши предводителят на столичани.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички