Странно: Христофор Хубчев търси пари от Пирин, а в Благоевград му казват, че отборът вече не съществува


Странно: Христофор Хубчев търси пари от Пирин, а в Благоевград му казват, че отборът вече не съществува
Снимка: Официална фейсбук страница на Пирин Благоевград

1313 0

Бившият играч на Пирин Благоевград и настоящ на Спартак Варна - Христофор Хубчев, разкри, че все още има да получава пари от ръководството на "орлетата". От там обаче му казват, че не му дължат нищо, защото "този Пирин, в който сме играли вече не съществува":

"Ситуацията в Пирин е много притеснителна. На доста играчи дължат пари и явно нямат никакво намерение да търсят решение на проблема. На всичко отгоре се държат нагло с бившите играчи на тима, които даваха всичко от себе си, за да запазят отбора в елита на българския футбол в края на миналия сезон", обясни левият краен бранител пред "Sportal" и допълни:

"На мен лично ми дължат три заплати и половина. Когато питах директора Атанас Дафинов какво се случва, той ми каза, че не ни дължат нищо, защото този Пирин, в който сме играли вече не съществува".

"Не знам какво точно има предвид, но доколкото виждам отборът си е в Първа Лига и играе мачове. Сами можете да си направите извода, че подобно твърдение и подобен довод за неизплащане е абсурден. За мен този човек не разбира от футубол и подкрепям Станислав Манолев, който напусна клуба", каза още 27-годишният Хубчев.

*Припомняме, че вчера (11-август) Пирин загуби в Благоевград от Локомотив Пловдив с минималното 0:1 в мач от 5-ия кръг на Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички