Стойчо Стоев преговаря за треньорския пост в Локомотив София


Стойчо Стоев преговаря за треньорския пост в Локомотив София

2055 0

В Локомотив София са поканили българския специалист Стойчо Стоев на преговори за наемането му като старши треньор на клуба, оповестява "Тема Спорт", а за това потвърди самият той.

"Да, преговарях с ръководството на клуба, със собственика Иван Василев, но още не съм станал наставник, както се пише и говори. Утре (б.р. - днес) ще дам своя отговор", категоричен бе 60-годишният специалист.

Очакванията са, че българският треньор ще приеме работата, тъй като сегашният наставник на "железничарите" Станислав Генчев много скоро ще приеме работата на наставник в Ботев Пловдив. Интересното е, че именно Генчев смени Стоев в Лудогорец през 2019 година, а сега се получава обратното.

Стойчо Стоев е двукратен шампион на България с Лудогорец - през 2014 и 2019 година. Той също така може да се похвали с факта, че изведе "орлите" до осминафинал в Лига Европа, губейки от Валенсия, но отстранявайки Лацио по пътя.

Стоев е юноша на столичани и е харесван от почитателите на отбора, които настояват начело да застане именно човек, който исторически е свързан с Локо. С "червено-черните" има 196 мача и 59 гола в периода 1980-1989 г. После преминава в Пансерайкос (Серес), където слага край на игровите си дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ивайло Чочев се превърна в голмайстор на Първа лига с 4 гола повече от ас на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички