Стойчо Стоев: Някои национали подведоха Любо, не са ме търсили от БФС


Стойчо Стоев: Някои национали подведоха Любо, не са ме търсили от БФС

1411 0

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев разкри, че все още никой от Българския футболен съюз не се е свързал с него, за да му предложи поста национален селекционер. Пред bTV той заяви, че за него би било чест да застане начело на А-отбора ни.

"Чест, престиж, за всеки българин трябва да е така. Никой не ме е търсил. Съмнявам се, че ще ме потърсят. Изпълкомът трябва да вземе решение, което ще е в полза за българския футбол. За да може това жадувано от всички класиране на голям форум"коментира той.

Запитан дали смята, че с по-мекия си характер ще съумее да се справи със своенравните характери на някои от футболистите, Стоев заяви, че един треньор според него трябва да е хем либерал, хем диктатор.

Треньорът, донесъл не една славна вечер в Европа на феновете на разградчани, е на мнение, че една част от националите ни трябва да си понесат отговорността за слабите резултати на отбора в евроквалификациите. "Защитаваха треньора по впечатляващ начин в медиите, но на терена не показаха, че са зад него", коментира той. 

На този етап няма вероятност Стойчо Стоев да стане и клубен треньор. Мениджърската му агенция не успява да го уреди в английски клуб, а от "Левски" не са се свързали с него относно работа на "Герена". 

Специалистът смята, че бившият му отбор Лудогорец има шансове да победи Ливърпул в мача в сряда и да завърши на трето място в група "В" на Шампионска лига.

"Дълбоко се надявам да съумеят да преодолеят Ливърпул. радвам се, когато те успяват. Чака ги труден мач. Предвид кризата в Ливърпул Лудогорец има своите шансове. При една победа нещата ще се успокоят и те ще имат шансове за третото място. Второто е по-скоро химера", категоричен е той. 

"Останах в Лудогорец не заради пари, не може да става паралел с тези пари, които щях да взимам в чужбина. Тръгнах си от там по решение на собственика, просто допирните ни точки доста се отдалечиха", допълни Стоев.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички