Стоилов: Такъв натиск за пета титла на Лудогорец не е имало и при комунизма


Стоилов: Такъв натиск за пета титла на Лудогорец не е имало и при комунизма
Снимка: Официален сайт на Литекс

1280 0

Спортният директор на Литекс Стойчо Стоилов отново коментира скандала между него и изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев по време на дербито между двата тима. Стоилов заяви, че има натиск Лудогорец да спечели пета титла и че в разград използват нечестни прийоми в борбата за златните медали в "А" група.

„Доста неща се изприказваха по темата. Петричев два пъти ме провокира. Той беше катализаторът на целия скандал. Той няма какво да го защитава Домусчиев. Просто искаше да се покаже като борец за каузата Лудогорец и да се подмаже на собственика. Имаше и бутане от негова страна, остана скрито от камерите. Той провокира всичко. Той спринтира 15 метра, вторият му спринт беше още по-брутален. Атака директна към нашия щаб.“, заяви Стоилов пред TV7.

"При нас се получават много по-добре нещата, отколкото в Лудогорец, при това е с по-малко средства. Не искам да влизам в дискусии. По комунистическо време Левски и ЦСКА не са били 4-5 пъти шампиони поред, както е сега Лудогорец. Такъв натиск за пета титла на Лудогорец не е имало и по комунистическо време. Съдии се натискат. С различни средства атакуват нашия клуб.“, категоричен е Стоилов.

„Вчера излезе мнение на временния шеф на Съдийската комисия, че Таско Тасков се е справил с мача. Това са пълни глупости! Хората, които не са гледали мача, си мислят, че Лудогорец ни е надиграл.“, не скри възмущението си той.

„Битката за титлата ще е много тежка. Лудогорец използва прийоми, които не са феърплей, но ние имаме възможност да се справим“, завърши Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички