Стоилов: Данаил Ганчев е собственикът на Литекс, той покани Люпко


Стоилов: Данаил Ганчев е собственикът на Литекс, той покани Люпко

9384 0

Синът на Гриша Ганчев - Данаил, е взел властта в Литекс, след като баща му се зае да издържа ЦСКА. Това разкри главният мениджър на ловчанлии Стойчо Стоилов, след успеха над Лудогорец на старта на "А" група.

Разкритието дойде след журналистически въпрос как се е стигнало до назначението на Люпко Петрович за старши треньор на тима, след оставката на Красимир Балъков.

"Той доста обича града и клуба. Това му е трето завръщане. Г-н Данаил Ганчев му се обади, той вече е собственик на клуба. Мисля, че се разбраха бързо", заяви Стоилов.

Той разкри още какво е в основата на успеха на "оранжевите" с 2:0 над шампионите.

"Напълно заслужена на нашия отбор. Мисля, че Люпко много добре изигра мача и това наклони везните. Отборът беше 4 дни в Трявна, където се е работило върху тактическата постройка. Това ни донесе успех", сподели Стоилов.

Главният мениджър на Литекс подкрепи шампионските амбиции на треньора. "Той е роден победител, така че имаме вяра в него. Надявам се, че ще успее", заяви той.

Накрая Стоилов каза няколко думи за преживения срам в Европа - Литекс отпадна още на старта на надпреварата, като бе елиминиран от Йелгава.

"С Йелгава бяхме 3-4 седмици на подготовка. Доста малшанс, имаше доста съдийски грешки. Но като има да се случва нещо, се случва. Това вече е затворена страница за нас. Гледаме напред".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички