Петрович: Борбата за титлата ще е между Лудогорец и Литекс


Петрович: Борбата за титлата ще е между Лудогорец и Литекс

1327 0

Новият треньор на Литекс Люпко Петрович сподели очакванията си за новия сезон в „А“ група. Според наставника борбата за титлата ще е между Лудогорец и Литекс.

„Тази година няма ЦСКА, няма Локо Сф, мисля, че освен нас с добри отбори разполага Лудогорец, Черно море, Берое. Мисля, че борбата ще е между Лудогорец и Литекс. В Левски нещата не са това, което трябва да бъдат. Могат да играят, могат да спечелят, но организацията не е това ниво, на което се изисква. Аз обичам Левски, това е клуб с голяма история, но нещо не се получава в отбора“, сподели Петрович.

Той коментира и отпадането от Йелгава в Лига Европа: „Знам за какво става въпрос, бил съм футболист. Футболистите са много ядосани от това, което се случи с Йелгава. Аз мисля, че на Литекс му трябва истината, това е най-доброто в този момент“.

Петрович сподели и впечатленията си от тима. „Искам специално да благодаря на футболистите. По време на лагера в Трявна успях да се опозная с всеки един от тях и имам представа. Мисля, че разполагаме с добри играчи, които разполагам. Доволен съм от това, че отборът е изграден. Ние искаме да направим добър тим. Специално съм мого доволен от младите“, сподели треньорът.

„Много съм доволен от подкрепата на ръководството, на Гриша Ганчев. Вижда се, че много обича футбола. Говорили сме и със Стойчо Стоилов. Имаме добър екип всеки работи своята работа“, добави още Петрович.

Първият мач на Литекс за новия сезон е срещу Лудогорец. Мачът е утре в Ловеч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички