Стилиян Петров: Петьо Костадинов е още една опция да се вкара човек на Боби Михайлов


Стилиян Петров: Петьо Костадинов е още една опция да се вкара човек на Боби Михайлов
Снимка: Lap.bg

2098 0

Членът на екипа на Димитър Бербатов в битката за БФС - Стилиян Петров, обясни как в техния кръг виждат останалите кандидати за стола на Борислав Михайлов. Според легендата на българския футбол Петьо Костадинов "играе" заедно с досегашното ръководство, както Михаил Касабов и Георги Иванов-Гонзо.

"Война" в БФС

"Знаем кой от кого е подкрепен, какво търси. Вижда се по организирането на срещите, по изказванията им. Касабов и Гонзо са разделени - едни подкрепят единия, другите - другия. Там също има война, търсят се гласове, използват се структурите на БФС", заяви той на днешната пресконференция, дадена съвместно с Бербатов и Мартин Петров.

Легендата заговори за война в кулоарите на Михайлов

Разкритията за Петър Костадинов

"Петьо Костадинов също е част от това нещо и не трябва да го крием, клубовете трябва да го знаят. Георги Градев е човек, който иска да направи нещо различно, бори се за някаква промяна. Не мисля, че Костадинов има шанс, това просто е един допълнителен кандидат, за да може да се вкара още един човек от тяхна страна.

Ще се опитат да си запазят тяхната структура чрез техните хора. Ако клубовете преценят, че може още 20 години те да управляват българския футбол и да бъдем в това състояние, това означава, че Бербатов, Стилиян и Мартин, а и други хора, които искат да работят за българския футбол, няма да са част от него", каза още Петров. А ето защо Бербатов "скочи" на Касабов и Георги Иванов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички