Бербатов скочи на Гонзо и Касабов заради ресурсите, с които разполагат в БФС


Бербатов скочи на Гонзо и Касабов заради ресурсите, с които разполагат в БФС
Снимка: Снимки: Lap.bg/Колаж: SportLive.bg

1837 0

Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, даде пресконференция в понеделник във връзка с дългоочаквания Конгрес.  В петък чрез гласуване на над 500 футболни тимове се очаква да приключи продължаващият три години спор кой трябва да е президент на футболната централа. 

Бербатов обясни ситуацията около Конгреса

Днес бившият стрелец на Манчестър Юнайтед подчерта една от нередностите, до която се е стигнало по време на агитацията на Георги Иванов. Според Бербатов - Гонзо е използвал ресурсите си във футболната централа, за да има предимство около събирането на гласове. 

Разяснението на Бербатов

Нищо не е на всяка цена - важното е да е по-правилния начин. Не трябва да се плашим и през последните три години дадохме всичко от себе си. 

Мисля, че проведохме позитивна кампания, но някои неща се набиват на очи. Клубовете трябва да почувстват сигурност. Преди броени дни един от кандидат-президентите на въпрос кои клубове ще дойдат на една от срещите, той каза: “не знам - зоналните ги организират”. Това е грубо нарушение, което той прави, използвайки ресурса на БФС. Става въпрос за Георги Иванов, който трябва да е в отпуска.

Не ми се струва честно, няма равнопоставеност. Надявам се и Михаил Касабов да е в отпуск и да не използва ресурсите си в БФС за своята кампания. Зоналните ръководителите са тези, които всяват страх на моменти и събират останалите отбори. И ако това се случва - къде е равният страх? Ние сме, едва ли не, крачка назад, но ние се борим", категоричен е Бербатов. 

Вижте Изпълкома, който ще управлява БФС, ако Бербатов спечели!

Още: Георги Градев нападна Бербатов и Гонзо преди Конгреса

В навечерието на Конгреса: Бербатов се срещнал с бъдещия премиер на България, конкурент го издаде

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички