Красимир Петров: Работим отборът да играе модерно, съобразяваме се с другите


Красимир Петров: Работим отборът да играе модерно, съобразяваме се с другите
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

1454 0

Пирин (Благоевград) загуби тежко като домакин на Лудогорец с 0:4 в мач от 7-ия кръг на Първа лига.

"Орлетата" дадоха сериозен отпор на разградчани през първото полувреме, но не издържаха физически през втората част. Треньорът на Пирин Красимир Петров сподели впечатленията си от срещата. Пред медиите след края на двубоя той разкри, че е доволен от новите попълнения Борислав Цонев и Чебраилс Макрецкис.

"Трудно се говори, когато са те победили с 4:0 на собствения ти стадион. Първото полувреме стояхме добре, бяхме компактни. Не оставяхме пространства за Лудогорец, имахме един-два шанса. След започването на втората част, ни вкараха от ъглов, изпуснахме си човека, има персонална задача. Втората ситуация за гола беше почти идентична. Вкарахме си нелеп автогол и за мен тогава мачът приключи", заяви наставникът.

"Да, доволен съм като за първи мач от новите. Радослав Цонев го познавам доста добре, знам какво може и какъв характер е. Няма игрови ритъм още, но смятам, че ще ни помогне доста в креативността, в играта в последните 30 метра и в другата фаза на играта. Изключително полезен е. За него знаем почти всичко. Чебраилс Макрецкис е човек, който идва от Германия. От него също съм доволен като за първи мач. Той реално е на три тренировки. Представи се нелошо на позиция, на която по-рядко е играл в предишния си отбор.

Работим всеки ден отборът да изглежда добре, да играе модерно. Съобразяваме се с отборите, срещу които играем. Надявам се срещу Хебър най-накрая да се поздравим с успеха", Допълни още той.

Ето какво каза наставникът на разградчани Анте Шимунджа след успеха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички