Станислав Генчев след победата: Нямаме лек мач, трябва да търсим максимума


Станислав Генчев след победата: Нямаме лек мач, трябва да търсим максимума
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1419 0

Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев, коментира победата на неговите момчета над Ботев Враца с минималното 1:0. Специалистът бе доволен от крайния резултат, а в същото време даде и информация около напускането на Камен Хаджиев.

Пропуските на "железничарите" и крайния резултат

"Не успяхме да реализираме головите положения. През първото полувреме бяхме господари на терена. Тогава можеше да реализираме гол или два. През второто полувреме поехме риск. Смятам, че по-добрият отбор победи. В миналия мач трима основни футболисти не бяха в състава, сега двама се завърнаха. На нашия стадион сме доста по-смели. Така трябва да играем и при гостуванията. Днес поведохме първи и успяхме да задържим добрия резултат", каза Генчев.

Трудностите в лявата част на атаката на Локомотив

"По принцип всеки футболист ще има трудности да атакува отляво със силен десен крак. Найденов се справя добре. Засега разчитаме на него. Всеки един мач е тест за нас. Нямаме лек мач. Трябва да търсим максимума. Следващият ни мач е най-важен", сподели специалистът.

Раздялата на Камен Хаджиев с Локомотив София

По-рано днес стана ясно, че бившият български национал е сложил край на договора си със "столичните железничари", това бе потвърдено и от Станислав Генчев.

"Камен Хаджиев не е част от отбора. При подписване на договора се разбрахме, че може да напусне, ако поиска. Сега има проблеми и пожела да напусне".

Ето как протече срещата между Локомотив София и Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички