Станислав Генчев след градското дерби: Тази победа посвещаваме на собственика, доволен съм от раздаването


Станислав Генчев след градското дерби: Тази победа посвещаваме на собственика, доволен съм от раздаването
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1306 0

Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори след победата на своя отбор над Славия в градското дерби с минималното 1:0. Той сподели, че успехът е бил изключително важен за "железничарите" и е останал доволен от играта.

"Доволен съм от раздаването, имахме своите пропуски, има и вражда все пак между двата отбора, тъй като е едно малко столично дерби. Най-важното беше да спечелим мача и да имаме психологическо предимство преди срещата за Купата. Успяхме да си постигнем целта. Тази победа посвещаваме на собственика, който днес загуби майка си. Съболезнования!", заяви Генчев.

"Когато противникът е загубил концентрация и е с гръб, искаме да изпълняваме винаги бързо положението и да търсим някого в дълбочина. Точно в такъв момент се възползвахме по най-добрия начин. Това, което видях отвън е, че беше напълно равностоен мач. Просто ние бяхме по концентрирани и в една от ситуациите и отбелязахме. Не мога да се съглася, че Славия е имал предимство".

"Важното е как ще използваме психологическото предимство. Трябва и да се поучим от грешките. Днес противникът имаше три чисти възможности за гол и трябва да избегнем допускането на такива пропуски", добави специалистът.

Колегата на Генчев от другата страна - Златомир Загорчич, избухна срещу съдийството в мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички