Херо с куп приказки как Локомотив София не заслужавал победата, Генчев заговори за реванш


Херо с куп приказки как Локомотив София не заслужавал победата, Генчев заговори за реванш
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1906 0

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо говори след поражението за неговия тим с 1:2 от Локомотив София в Първа лига. Опитният специалист на няколко пъти директно каза, че "железничарите" от София не са заслужавали победата.

"Аз лично съм доволен от поведението на нашия отбор, надиграхме по всички показатели Локомотив София. Допуснахме грешки, както на първия, така и на втория гол. Ясно е, че имаме проблеми при завършващата фаза. Аз не мога да си спомня Локомотив да има чисти положения освен двата гола.

Създадохме маса положения и диктувахме играта през цялото време. Не мисля, че трябваше въобще да загубим с оглед на показаното. Ако ние играем така както днес надявам се, че ще можем да спечелим доста мачове" - сподели Херо пред "Диема спорт".

След срещата говори и наставникът на Локомотив Станислав Генчев. Той призна, че през второто полувреме отборът му е играл по-дефанзивно, за да брани преднината си, но и че това е било водено от "желанието за реванш".

"Всяка победа е важна и искам да благодаря на футболистите за реакцията след срамната загуба. През първото време стояхме доста добре, а през второто играхме малко по-прибрани и пазихме преднината си от едно попадение, но желанието за реванш бе решаващо в тази среща.

Не е приятно да загубиш вкъщи с 0:6 и аз веднага видях футболистите как го изживяха след края на двубоя. Тези моменти идват, за да ти помогнат да намериш правилния път. Няма място за отпускане. Всяко нещо има начало и край. Всеки отбор по време на първенството влиза в серия от слаби моменти – това е нормално. След тази победа отборът ще тръгне нагоре и ще се върне където му е мястото" - сподели Генчев.

Той призна и че макар и да е приятел с Херо, на терена са врагове: "За втори път се изправяме един срещу друг с Димитър Димитров. В Турция бяхме в един хотел. Ние сме добри приятели, но на терена сме врагове".

Вижте как "локомотивът от столицата" мина сух през морето и как бивши левскари се оказаха в центъра на вниманието (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички