Станислав Генчев изчетка Сашо Тунчев и отсече: Играхме доста страхливо след почивката


Станислав Генчев изчетка Сашо Тунчев и отсече: Играхме доста страхливо след почивката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1262 0

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев изрази мнението си след хикса 2:2 при визитата на Арда. Двубоят в Кърджали предложи много емоции и 3 червени картона, два от които за столичните железничари.

Когато се срещнат два отбора, които са близко в класирането,беше ясно, че ни очаква труден мач. Искам да поздравя треньора на Арда - Александър Тунчев, защото отборът му играе много добър футбол. През първото полувреме успяхме да вкараме два гола, когато бяхме 11 на 11 на терена. През второто полувреме играхме доста страхливо, което е нетипично за нашия отбор“, започна коментара си Генчев.

Дадохме инициативата на Арда. Не направихме повече от 3 опасни атаки, а трябваше да имаме повече. Арда нямаха и голово положение, чисто, но успяха да стигнат до равенството с едно статично положение. Те се бориха повече от нас и заслужаваха да вкарат гол“, продължи анализа си специалистът.

Действително за първи път през този сезон успяваме да обърнем резултата, лошото е, че когато бяхме с човек повече на терена не успяхме да запазим резултата. Трябваше да си тръгнем с повече. Когато противника поема по-големи рискове и е с човек по-малко, затова пуснахме трима свежи футболисти, които имат и добра скорост, за да използваме празните пространства и да стигнем до третия гол, но вместо това малко след това Арда успя да ни изравни“, обяви наставникът на столичани, разяснявайки пропуските в играта на тима му.

На полувремето говорихме доста, трябваше да бъдем по-мислещи и сдържани през второто полувреме. Част от играта е, трябва да се учим от тези грешки. Жалко е, че двама основни играчи ще липсват в следващия мач“, завърши Генчев.

Ето как протече мачът между Арда и Локо Сф.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички