Собственикът на Локомотив София отсече: Стоим твърдо зад Иван Колев


Собственикът на Локомотив София отсече: Стоим твърдо зад Иван Колев

1655 0

Собственикът на Локомотив София Иван Василев коментира пред "Тема Спорт" слуховете, че настоящият старши треньор Иван Колев ще бъде сменен след края на сезона. Той говори и за представянето на "червено черните". В понеделник тима ще се изправи срещу Пирин Благоевград, а на 21 май(събота) гостува на Царско село.

Железничарите са 12-и в класирането на 6 пункта пред Ботев Враца и царете, но все още не са си осигурили оставането в елита. Единадесетият Пирин Благоевград е с 3 точки пред Локомотив.

"Нека да видим в понеделник как ще се развие двубоят. Пирин загуби три пъти от Царско село, но това нас не ни интересува. Ако бяхме победили във Враца, нямаше да сме в тази ситуация. Не ни приляга да сме в тази четворка, а в горната. Факт е, че имахме множество контузени и наказани играчи. Почти в нито един двубой не излязохме в оптимален състав, но очаквам момчетата да подходят сериозно и да направят необходимото", каза той. 

Президентът засегна и темата за бъдещето на наставника на отбора Иван Колев. "На този етап остава. Не спират да се появяват информации за негов наследник, които изобщо не са верни. Нека да приключи сезонът и тогава ще умуваме дали ще остане. Засега Иван продължава да води състава и никой не го притеснява. Не е изчерпан кредитът на доверие към него", подчерта Василев.

Междувременно Локомотив София напира за низвергнат футболист на Левски.


 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички