Срещата Гигов - Бадема под въпрос


Срещата Гигов - Бадема под въпрос

1139 0

Бъдещето на Емил Гъргоров почти сигурно няма да стане ясно днес, съобщава "7 дни спорт“. Гъргоров трябваше да се срещне с президента на Локомотив (Сф) Николай Гигов, за да обсъдят евентуалното завръщане на халфа в "Надежда". Пред "7 дни спорт" обаче спортният директор Кристиян Добрев заяви, че въпросната среща може и да не се състои заради неотложни ангажименти на Гигов.

"Гъргоров има договорка да се види с президента, но не знам дали ще стане. Причината е, че той е ангажиран. Разбира се, че Гъргоров е добре дошъл при нас. Той има и други предложения и само от него зависи дали ще избере нашето", заяви Добрев.

Той коментира и предстоящия двубой за купата на България с Локомотив (Пд). Според спортния директор шансовете столичния Локомотив отново да победи с 4:0 на "Лаута" са минимални.

"Настроението в отбора е добро. Преди всеки първи мач има повече неизвестности. И двата отбора стартират от равни позиции. След първия двубой единият тим може да има леко предимство, но всичко ще се реши на реванша в София. Ако повторим мача от първенството и бием с 4:0, е ясно, че няма да имат шансове. Но според мен няма как да се получи същият двубой", заяви Добрев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички