Старокин подписа с Локо (Сф), но за Гъргоров още не се знае


Старокин подписа с Локо (Сф), но за Гъргоров още не се знае
Снимка: БГНЕС

1412 0

Локомотив (София), който беше един от малкото неактивни на трансферния пазар, се сдоби с първо ново попълнение малко преди началото на пролетния дял от шампионата. 

Договор с "железничарите" подписа Орлин Старокин, който за последно игра в казахстанския Иртиш (Павлодар), но стана свободен агент преди няколко месеца.

Спекулираше се с негово завръщане в "Левски", но то не се осъществи, а левият бек чакаше оферта от чужбина. Такава не дойде при агента на играча, а той подписа с Локомотив до края на сезона, превръщайки се в първото ново попълнение на столичани.

В същото време бившият национал Емил Гъргоров още не е дал отговор на собственика на тима Николай Гигов дали ще се завърне в "Надежда".

Както е известно, Бадема е продукт на школата на тима, а за последно игра през миналата година за ЦСКА. Той си тръгна със сериозен скандал от "Българска армия", а оттогава насам игра за клуб в Китай.

Очаква се утре да стане ясно ще подпише ли Гъргоров с Локомотив. Засега не е ясно дали той има оферта от чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички