Локо (Сф) все пак привлече играч


Локо (Сф) все пак привлече играч
Снимка: БГНЕС

1035 0

Локомотив" (Сф) може да се похвали с първото си зимно попълнение. Това е универсалният футболист Орлин Старокин.

Юношата на ЦСКА вчера проведе среща с президента на Железничарите Николай Гигов. Двамата много бързо са се разбрали за условията и срока на контракта на бившия играч на „Левски". Според информация на „7 дни спорт" заплатата на Старокин ще бъде в размер на 5 хиляди лева.

В лагера на „Локомотив" (Сф) със сигурност са много доволни от привличането на поливалентния футболист. Освен на поста ляв бек Старокин може да играе в центъра на защитата и в хапфовата линия. С оглед на контузията на Даниел Гаджев новото попълнение на Железничарите ще се бори за титулярно място с Иво Иванов.

Юношата на ЦСКА подписва първия си професионален договор с „Нафтекс" през 2005 г. След това защитава цветовете на друг бургаски тим - „Черноморец". През лятото на 2011 г. Старокин подписва с „Левски", като със синята фланелка изиграва 71 мача, в които вкарва и 4 гола. През лятото на миналата година той премина като свободен агент в казахстанския „Иртиш", с който записа 10 мача.

Очаква се Старокин да се присъедини утре към новите си съотборници, а треньорът Димитър Васев ще прецени дали да го включи в групата за мача с „Локомотив" (Пд) в неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички