"Специален поздрав за Венци Стефанов": Павел Колев отговори на обвиненията


"Специален поздрав за Венци Стефанов": Павел Колев отговори на обвиненията
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2155 0

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев отговори на Венцеслав Стефанов в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Президентът на Славия намекна, че за нечисти действия на Колев около Европейското първенство за юноши до 17 години, провело се през 2015 година.

Тогава Павел Колев заема поста Заместник-изпълнителен директор на БФС. "Специален поздрав за Венци Стефанов" - започва Колев. Бившият директор в Левски използва цитат от Панчатантра. Ето и цялата му позиция без редакторска намеса:

"Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от „Панчатантра“ (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

Духът, а не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея – подлец остава той навек" - гласи отговорът. А освен че намеси Колев, Венци Стефанов отговори и дали Кирил Домусчиев иска да бъде президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички