Собственикът на Септември ще съди БФС заради решението за Втора лига


Собственикът на Септември ще съди БФС заради решението за Втора лига
Снимка: БГНЕС

1302 0

Собственикът на Септември Румен Чандъров обяви, че е решен да съди Българския футболен съюз. Той заяви, че ще си търси правата, заради решението първенството във Втора лига да бъде спряно.

"Това е безумно, ще си търся правата по всякакъв начин. Не може да се променят правилата в движение. Да бяха питали отборите дали ще играят, още в началото", заяви той пред Канал 3.

Според Чандъров отборът му ще се бори до последно за влизане в Първа лига. Той обаче се притеснява, че дългата липса на официални мачове, може да се отрази негативно на тима му на предстоящия бараж.

По-рано се появи информация, че членът на Втора лига Септември (Симитли) иска незабавно свикване на извънреден конгрес на БФС, за да се смени ръководството на централата. Тяхното искане е било породено от "куп тайни и задкулисни решения" на последния Изпълком и е било подкрепено от над 50 други български футболни клуба. Според изданието, едно от тези тайни решения е отмяната на баража за влизане във Втора лига между Септември (Симитли) и Миньор (Перник). Това обаче дори не бе съобщено официално на официалния сайт на БФС. А какви въпроси към футболната централа отправи Локомотив (Пловдив) вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички