Нов в "Ботев" отказа да тренира с ултиматум за среща с боса


Нов в "Ботев" отказа да тренира с ултиматум за среща с боса
Снимка: botevplovdiv.bg

836 0

Африканският халф на Ботев (Пловдив) Яя Меледже отказа да тренира с отбора. Той е заявил, че ще стои отстрани и ще гледа заниманията на тима, докато не му бъде направена среща със собственика Румен Чандъров, пише "Тема Спорт".

Тъмнокожият полузащитник дойде при "канарчетата" през лятото от другия клуб на Чандъров Септември (София). След драмите с изгонването на новия старши треньор Николай Митов Меледже вече не е бил сигурен, че иска да продължи в Ботев.

Трайно контузеният бразилски централен защитник на жълто-черните Рафаел да Соуза пък е дал съгласието си да разтрогне договора си с клуба, без да търси неустойка. Причината е, че бранителят сам е видял, че скоро няма да може да се излекува от контузията, която го мъчи и заради която той все още няма записана нито минута за състава на Ботев.

Другите двама бразилци в тима Бризола и Жоао Пауло пък са в неведение относно бъдещето си при жълто-черните. Първоначално те също са изявили желание да си тръгнат, но засега са били разубедени да не бягат.

Тимът продължава да е без треньор и да се готви под ръководството на шефа на школата Николай Киров-Белия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички