Собственик на отбор от елита ни обмисля оттегляне от футбола


Собственик на отбор от елита ни обмисля оттегляне от футбола

5662 0

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, обмисля идеята да се откаже от футбола. Причина за това е решението, което по-рано бе взето от Българския футболен съюз. Както вече писахме в SportLive.bg, футболната централа наложи санкция на новака в елита на стойност 5000 лева.

"Не съм далеч от мисълта да се откажа от футбола. Не е проблем глобата. Проблем е, че се лепва петно върху клуба и върху моето име. Никой не си е намерил авторитета на улицата. За толкова много години, никога не ми се е случвало подобно нещо" - заяви Манолов пред Гонг.

ФК Царско село е български футболен клуб от София. Основан е през 2015 г., като още от самото начало собственик е Стойне Манолов. След три поредни сезона във Втора лига, "червено-белите" завоюваха първото място от третия опит, с което си спечелиха правото да се състезават срещу най-добрите в страната.

"Съд до дупка. Не може без доказателства да се хвърлят подобни обвинения. Нека прокуратурата да се намеси. Ще се съдим до последно с тези, които ни обвиняват без да имат доказателства" - допълни благодетелят на Царско село.

Сезонът в българския елит вече започна. Припомняме, че от голямата тройка единствено ЦСКА не съумя да запише успех в откриващия мач. По-рано, пък, изтече информация, че Димитър Бербатов е получил предложение от друг клуб у нас - вижте кой в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички