Нова оферта към Бербатов дойде от отбор в Първа лига

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов продължава да бъде без отбор. Централният нападател за последно игра в Индия за Керала Бластърс, но от 2018 година е без отбор.

Според колегите от "Блиц" някогашният нападател на Манчестър Юнайтед е получил изгодна оферта от Берое. Бербатов дори е провел разговор с човек от управата на старозагорския тим, като офертата е била конкретна, включваща и финансови условия за играча.

10-те най-скъпи трансфера на Манчестър Юнайтед: Къде се нарежда Бербатов?

Британското издание The Sun изготви класация на десетте най-скъпи трансфера в историята на Манчестър Юнайтед, а там намери място и българинът Дим...

Отговорът на Бербо обаче бил, че ще му трябва време и няма да отговори веднага на поканата. Той споделил, че има неотложни ангажименти и не  е готво да обяви решението си. В Берое пък бързат, тъй като родното първенство вече започна.

Припомняме, че и през миналата година Димитър Бербатов имаше предложение да играе под ръководството на Александър Томаш. Благоевградчанинът не прие офертата, като бе част от няколко контроли и проведе няколко тренировки с клуба. 

Наскоро Бербатов коментира и ситуацията в бившия му отбор Манчестър Юнайтед и твърденията на специалисти, че клубът има нужда от нов нападател. Какво каза Бербо по въпроса вижте в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!