"След загуба настроението пада" - Тодор Янчев посочи реалната цел пред ЦСКА 1948


"След загуба настроението пада" - Тодор Янчев посочи реалната цел пред ЦСКА 1948
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

951 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде пресконференция преди гостуването на Берое от 24-тия кръг на Първа лига. Двубоят в Стара Загора е на 18 март (12:00 часа)!

"Поредният кръг от нашия шампионат ни чака на вратата - отборът на Берое е един от стойностните отбори с много добър треньор. Чака ни една битка в Стара Загора, от която се надявам да излезем победители и през седмицата тренираме в тази насока", започна Янчев, цитиран от "Dsport".

Наставникът на "червените" призна, че загубата от ЦСКА (0:1) в последния кръг е понижила настроението на играчите му, но те вече са си извадили поуките и гледат напред:

"Винаги след загуба неминуемо настроението пада, но шампионатът така е направен, че трябва да се вдигаме след всяка една загуба. Не можем да живеем със загубите и победите. По най-бързия начин си извадихме нужните поуки. Видяхме хубавите неща, слабите, които сме допуснали и гледаме напред, защото когато искаме да изпълним нашата цел сме длъжни да вървим напред".

"Реалната цел"

46-годишният Янчев бе категоричен, че не е давал обещания, че тимът ще се бори за титлата в Първа лига и обясни, че реалната цел пред ЦСКА 1948 е място в евротурнирите през следващия сезон:

"Не съм от хората, които хвърлят празни обещания. Двата отбора в класирането са доста точки пред нас, така че и преди изминалия мач не съм хвърлял напразни обещания, че можем да се борим за титлата. Нашата реална цел са евротурнирите и това е напълно постижимо. Дали чрез третото място, или чрез Купата - ние сме длъжни да стигнем до място в евротурнирите", призова той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Херо посочи какви проблеми има ЦСКА и призна, че Спартак Варна е пределно мотивиран!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички