След Пирин - Хебър: Владимир Манчев и Христо Янев - феърплей и ласкави думи един за друг


След Пирин - Хебър: Владимир Манчев и Христо Янев - феърплей и ласкави думи един за друг
Снимка: БГНЕС

1651 0

Пирин продължава с израстването под ръководството на Христо Янев - "орлетата" записаха нов успех след сензацията срещу Лудогорец. Потърпевш бе Хебър, който загуби в Благоевград с 0:2 в среща от 23-тия кръг на Първа лига.

Направи впечатление, че след срещата двамата демонстрираха голямо спортсменство и си размениха похвали и добри думи. Припомняме, че двамата са работили заедно в миналото.

"С голямо желание, концентрация и себераздаване успяхме да стигнем до победата. Цяла седмица работихме много дисциплинирано, а настроението беше за битка и изнесохме такава на терена. При всички положения всички искаме да продължим с победната серия.

Всичко зависи от нас. Съблекалнята е много обединена. Не трябва да сваляме гарда. Тепърва започва трудното и трябва да се справяме. Аз научих много от работата си с Владо Манчев. Той има качествата и всички предпоставки да бъде успешен треньор. Пожелавам му успех" - сподели Янев.

Владимир Манчев пък открито призна, че неговият отбор е бил надигран и че Пирин Благоевград е заслужавал успеха в този двубой.

"Не ни достигна хъс и спортна злоба. С това ни превъзхождаха цял мач домакините. Знаехме за силните оръжия на Пирин при центрирания и статични положение, но допуснахме точно такива голове. Влязохме в русло на нерви. С подобна нагласа няма как да печелим. Трябва да имаме съвсем различно отношение към тази битка, която ни чака. Този проблем не е отсега при нас. Работим да променим нагласата на играчите. Моята работа е да ги убедя да бъдат по-отдадени. На тях всичко им е подсигурено. Бих казал, че като условия нищо не ни липсва.

С Христо Янев сме приятели и това никога няма да се промени. На терена всеки защитава своя клуб. Исках да спечелим, заслужено ни победиха. Изводите остават за нас" - пък заяви Манчев.

Вижте как полетът на "орлетата" продължи и разкъсваният от проблеми Пирин срази и Хебър в мач от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички