След 3:0 от ЦСКА: Христо Янев не счита, че защитата е най-слабото звено в Ботев Враца


След 3:0 от ЦСКА: Христо Янев не счита, че защитата е най-слабото звено в Ботев Враца
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

738 0

Наставникът на Ботев Враца - Христо Янев, не се съгласи, че защитата е слабото звено на своя отбор след загубата с 3:0 от ЦСКА. Според него неговият тим трябва да подобри успеваемостта при головите шансове.

Янев смята, че Ботев Вара ще успее да се пребори за мястото си в елита

"Получихме гол, не можехме да реагираме. При 2:0 за ЦСКА и гол на Тибо Вион от 35 метра, няма какво да направим, трябва да го поздравим. Но ние имаме работа, която да свършим, и ще го направим. Много е трудно да се надиграеш с ЦСКА", започна Янев. 

Янев в края на 2023 г. бе готов да се откаже

"Не мога да кажа, че защитата е най-слабото звено. Целият отбор се защитава и допуска слабости, ЦСКА е много силен отбор, притежават много мощ, класа, индивидуалности на други ниво. Не ни достигна шанса в някои ситуации, да поведем. В тези мачове се видя, че по-скоро слабостта е, че не успяваме да реализираме при наши ситуации, а не, че допускаме голове".

"Винаги гледам позитивно, без значение какво мисля. Отбор, който иска да се пребори със себе си, а след това срещу останалите. Искаме да направим така, че да взимам точки от всеки мач, за да останем. Знаем каква е целта. Знаем какво имаме и какво сме се подготвяли. Надявам се през следващите мачове да покажем това, което можем. Разполагаме отбор и състав, който има предпоставки да си свърши работата. Но се надявам да привлечем на още 2 позиции.

В България разликите са най-малки и ако успеем да се преборим със себе си, ще успеем да останем в елита. Ако вкараме 30% от създадените положения, то ще успеем", завърши той относно идния сблъсък с Пирин.

Още: "Искаме да ни уважават": Христо Янев хвърли вината за боя върху Цървена звезда

Събра се емблематичен състав на ЦСКА от 12 футболисти (СНИМКА)

Легенди на ЦСКА се обединиха около едно след Лудогорец: Коментираха стореното от публиката

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички