Славко Матич хвърли бомбата: Има хора, които работят срещу Арда


Славко Матич хвърли бомбата: Има хора, които работят срещу Арда
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3130 0

Треньорът на Арда Кърджали Славко Матич говори след домакинството на ЦСКА, завършило наравно 2:2. Той каза, че още от първия ден, в който е поел кърджалии има хора, които работят срещу него и обясни защо някои от футболистите са извадени от групата.

"Добре изиграхме пак много силен мач. Можехме да бием. Всички мачове срещу Локо Сф къде момчета паднаха. Днес добър мач срещу добър отбор. Такива момчета в България няма. Това е", започна Матич.

"Вижте аз казах постоянството е проблем. Имаме футболисти млади Х Иванов Ковачев малко игра мачове, върнахме Тилев също. Просто има разни неща от първия ден, откакто дойдох, не върви както трябва. Имаме вътрешни неприятели от първия ден. Аз исках да подавам оставка, но няма да подам. Нека да ме изгонят тези, които работят срещу нас.

"При вас идва 1 треньор, който работи по 10-12 ч. на стадиона и има хора, които работят срещу нас. Жуниньо не е контузен, аз го изгоних от групата. Не работи за отбора, Жуниньо изпраща на бившия треньор на Арда, тогава цяла България е срещу нас. Тука има разни неща и аз много съм щастлив, че момчетата се раздават на 200%"

"Моето желание е с момчетата да работим, тука има много неща, които не са в наша полза. Това е сериозна работа, не е контузен Рубежич. Не са му приготвили зелена карта за ковид и аз нямам друг защитник, това е въпрос на администрация. Има група хора, които не са за мен, аз съм сериозен, професионален. Ако имам 1 футболист, който се оплаква, веднага си отивам. 

"Честитя на ЦСКА, добър мач, загубихме две точки, доминирахме през целия мач", завърши Славко Матич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички