Само на "Армията" и в Овча Купел без минута мълчание за загиналите левскари, от Славия отрязали ЦСКА 1948


Само на "Армията" и в Овча Купел без минута мълчание за загиналите левскари, от Славия отрязали ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

8554 0

В седмия кръг на Първа лига почти всички мачове започнаха с минута мълчание в памет на загиналите фенове на Левски. Четирима мъже загубиха живота си в катастрофа на прибира към родния си Габрово след първия двубой на "сините" срещу Айнтрахт Франкфурт.

Само преди два мача нямаше минута мълчание

Единствените два мача, на които не бе почетена паметта на феновете на Левски бяха ЦСКА - Черно море (26.08) и Славия - ЦСКА 1948 (28.08). И докато за двубоя на "Българска армия" не е известна причината, то за този на стадиона в Овча Купел вече се обяви.

Според колегите от "dsport" ръководството на Славия е отклонило предложение на колегите си от ЦСКА 1948 за минута мълчание преди мача помежду им в памет на загиналите фенове на Левски след мача с Айнтрахт Франкфурт. В часовете след трагичната вест съболезнования към близките бяха изпратени дори от Айнтрахт Франкфурт, както и от фенове на Лацио, за които е известно, че са в отлични отношения с привържениците на "сините".

Футболистите на Янтра пък излязоха с черни ленти на ръкавите, а срещата с Добруджа започна с минута мълчание в паметна четиримата габровци. Феновете на габровския отбор също отдадоха почит на починалите с транспарант на стадион "Добруджа". А вчерашния ден бе обявен за ден на траур в Габрово в знак на почит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички