Илиан Илиев жегна Ботев Пловдив: Накарахме ги да играят като гости у дома


Илиан Илиев жегна Ботев Пловдив: Накарахме ги да играят като гости у дома
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2382 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от играта на възпитаниците си, въпреки че „моряците“ загубиха с 0:1 при визитата си на Ботев в Пловдив. Според него варненци са накарали „канарчетата“ да изглеждат като гости на базата си в Коматево.

Не успяхме да вкараме гол и затова загубихме. Най-важното нещо е, че аз не мога да съм недоволен от играчите. Накарахме Ботев да играе като гост  у дома си и се защитаваше. При първата си по-сериозна контраатаката ни вкараха. Може да се случи на всеки да допусне гол, нямам претенции към футболистите, може би малко повече класа и самочувствие в завършващата фаза“, коментира след мача Илиев.

Имаме още 4 мача и ако играем така, естествено, че имаме шанс за 3-ото място. Макар че, ако говорим като бюджет, ние и Славия сме далеко от останалите отбори“, анализира той.

Поставихме си цел да влезем в Топ 6. Следващата ни е да атакуваме по-предните места и евентуално турнирите. Засега не сме толкова далеко. Във футбола трябва и да вкарваш обаче”, каза още специалистът.

А ето как реагираха от Черно море след мача си срещу Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички