Славия пред нов успешен трансфер, известен портал вече го потвърди (СНИМКА)


Славия пред нов успешен трансфер, известен портал вече го потвърди (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2335 0

Славия е напът да се раздели с ключов футболист съвсем скоро преди подновяването на футбола по родните терени. Става въпрос за френския полузащитник Кемело Нгуена, който акостира в "Овча Купел" през 2021 г. със свободен трансфер от Троа, а сега по всяка вероятност ще продължи в Рига.

Това става ясно и от сайта на световноизвестния портал за сделки на футболния пазар - Transfermarkt, според който сделката между клубовете е била финализирана още днес, 6-и февруари, въпреки че до този момент не бива потвърдена от страните.

Според БТА, остават дребни детайли, които трябва да бъдат уточнени, преди играчът да замине за Турция и да бъде представен официално в новия си отбор. Именно и там се подготвя Рига.

През есента на 2022-а година Нгуена има общо 20 мача и 5 гола, като само за първенството е вкарал 4 пъти в рамките на 18 срещи. Актуалният му договор с "белите" изтичаше през юни 2024-а година, а от портала за трансфери за последно са оценили качествата му на 300 000 евро.

Днес Славия завърши предсезонната си подготовка с успех от 3:1 над третодивизионния Балкан Ботевград, но френският полузащитник не игра, а изгледа двубоя от трибуните.

Следете най-актуалните новини от зимния трансферен прозорец със SportLive.bg!

Ето как Transfermarkt отбеляза трансфера на французина:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички